Jelentkezés

Amennyiben szeretnél részt venni a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök BSc. képzésében, akkor teendőid:

  1. Az együttműködő vállalatokról weboldalunkon tájékozódhatsz. Az információk alapján válaszd ki a számodra érdekes céget.
  2. Küld el önéletrajzod az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre - jelezd a duális képzésre való jelentkezési szándékodat - írd meg, hogy melyik vállalat(ok)nál szeretnéd a duális vállalati gyakorlatot tölteni - küldj egy önéletrajzot
  3. Add be felvételi jelentkezésedet a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök alapszakára, nappali tagozatra.
  4. A megjelölt vállatok felveszik Veled a kapcsolatot, esetleg behívnak interjúra is, hogy megismerhessétek egymást. Ezt követően a vállaltok visszajeleznek Neked a duális gyakorlatra való előzetes felvételről. Ha az általad megcélzott vállalat nem tud fogadni, a képzés vezetői segítenek Neked másik vállalati gyakorlati helyet találni.
  5. A felvételi eljárás során lehetőséged van a felvételi sorrendet módosítani a felvételi rendszerben, bízunk benne, hogy a duális képzés lehetősége inspirálhatja a zalaegerszegi Mechatronikai Mérnökképzés választását, amely több éves tapasztalattal rendelkezik a duális képzés területén.
  6. A felvételi ponthatárok közzétételét követően kiderül, hogy ki nyert felvételt a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnök alapképzésére. (Megjegyzés: a pótfelvételis hallgatóknak is lehetőségük van a duális képzésre történő jelentkezésre.)

FONTOS! Természetesen a duális képzésben csak akkor tudsz részt venni, ha a vállalat is kiválasztott, és felvételt is nyertél a Pannon Egyetem zalaegerszegi Mechatronikai Mérnöki alapszak nappali tagozatára (mindkét feltételnek egyszerre kell megfelelni).  

0
0
0
s2smodern

Közelgő események

2019. 10. 31.
Őszi szünet

Duális kiadvány

01

© 2018 - Pannon Egyetem Mérnöki Kar Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet