Képzésünkről

A zalaegerszegi mérnökképzés több, mint 15 éve szolgálja a térségi vállalatokat kibocsátott mérnökökkel.

2017 őszén már a ötödik évfolyamon kezdtük el a duális képzést, amelynek lényege, hogy minden korábbinál jelentősebb vállalati gyakorlati időt tartalmaz, hiszen éppen annyi időt töltenek el hallgatóink vállalati partnereinknél, mint az egyetemen. 2017-től kezdődően a korábbiaknál is nagyobb létszámú duális évfolyamot várunk képzésünkben.

Képzésünk ipari kapcsolatrendszere, oktató és kutató szakembereink hazai és nemzetközi beágyazottsága, a duális képzés során szerzett tapasztalataink alapján megalapozottan kínálunk egy modern tudást közvetítő, és számtalan lehetőséget tartalmazó mérnökképzést hallgatóink számára.

Dr. Szalai István a Zalaegerszegi Képzési és Kutatási Intézet vezetője

Kedves Pályaválasztó!

Balaj 190x270Zalaegerszeg városa érdekelt a zalaegerszegi felsőoktatás tovább fejlesztésében, és az e területen elért eddigi eredmények megtartásában. Az önkormányzat és a helyi vállalkozások példamutató összefogással érték el a felsőfokú műszaki képzés elindítását, 15 évvel ezelőtt. A város és a vállalkozások azóta is jelentős pénzügyi, illetve egyéb támogatást nyújtottak, nyújtanak a képzés erősödéséhez. Zalaegerszeg számos kellemes programot, időtöltési és szórakozási lehetőséget kínál a fiataloknak; különösen fontos számunkra az, hogy az itt tanuló hallgatók jól érezzék magukat. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk az itt tanulókra, valamint a mérnökképzés folyamatos fejlesztésére. Bízom benne, hogy hamarosan zalaegerszegi hallgatóként üdvözölhetem.

/Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere/

 

SzI 190x270A Kutató Kar minősítésben részesített Mérnöki Kar szellemiségét a munka-erőpiac, a társadalom és a hallgatók elvárásai által meghatározott állandó megújulási törekvés és innováció jellemzi. A Kar a klasszikus mérnökképzés hagyományaira építve az elmúlt hatvan év alatt a műszaki és a természettudományok nemzetközileg elismert oktatási és kutatási központjává nőtte ki magát. A Közép-dunántúli régió kiemelkedő infrastruktúrájával rendelkező intézményeként célunk, hogy a színvonalas zalaegerszegi mechatronikai mérnök képzéshez kapcsolódva, immár közösen további sikereket érjünk el a hazai műszaki szakemberképzés területén.

/Dr. Szalai István, a Zalaegerszegi Képzési és Kutatási Intézet vezetője /

0
0
0
s2smodern

Közelgő események

2019. 10. 31.
Őszi szünet

Duális kiadvány

01

© 2018 - Pannon Egyetem Mérnöki Kar Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet